Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-22:00 και Σάββατο 11:00-21:00. 6909210821/‎2114010652|info@apiastos.gr

LG Electronics 22MP65HQ-P 21.5¨ Wide LED IPS

LG Electronics 22MP65HQ-P 21.5¨ Wide LED IPS

139.00

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την ολοζώντανη ομορφιά με την οθόνη IPS της LG
Οθόνη LG IPS MP65HQ

  • Οθόνη IPS 21.5¨
  • Minimal Design με CINEMA SCREEN
  • Reader Mode
  • Flicker-Safe
  • SUPER+ Resolution
Ζωντανά χρώματα

Η οθόνη IPS της LG διακρίνεται για τη συνέπεια και τις ελάχιστες αλλαγές στη θερμοκρασία χρώματος, δημιουργώντας έτσι μια χρωματική εντύπωση όμοια με αυτήν της πρωτότυπης εικόνας.

                      
           Βαθμονόμηση χρωμάτων

Eιδικοί έχουν πραγματοποιήσει δοκιμές βαθμονόμησης χρωμάτων στη γραμμή παραγωγής για ακρίβεια στην χρωματική απόδοση. Η LG οθόνη IPS προσφέρει ολοζώντανα χρώματα με απόλυτη ακρίβεια για απολαυστική εμπειρία προβολής.

Γρήγορη Απόκριση

Η γρήγορη απόκριση των 5ms επιτρέπει την πολύ απαλή θέαση των σκηνών δράσης, αθλημάτων και video games με απίστευτη καθαρότητα και ποιότητα. Δείτε αμέτρητα βίντεο ή παίξτε παιχνίδια για ακόμη περισσότερο, χωρίς να επηρεάζονται τα μάτια σας.

Λειτουργία Διαβάσματος

Μειώνοντας το μπλε χρώμα για προστασία των ματιών σας, η λειτουργία διαβάσματος παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για διάβασμα. Με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού μπορείτε να διαβάσετε άνετα, για όσο θέλετε.

Flicker-Safe

Η νέα τεχνολογία dimming που ελαχιστοποιεί το επίπεδο τρεμοπαίγματος που κουράζει τα μάτια. Με την τεχνολογία σχεδόν μηδενικού τρεμοπαίγματος Flicker Safe, θα μπορείτε να βλέπετε άνετα τηλεόραση για περισσότερη ώρα.

            
             Ευρεία γωνία προβολής

Η οθόνη LG IPS σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ρεαλιστική ποιότητα εικόνας χωρίς καμία αλλαγή στα χρώματα είτε στέκεστε σε όρθια θέση είτε ξαπλώνετε.

Ομαλή αλλαγή χρωμάτων

Η ομαλή αλλαγή χρωμάτων σας επιτρέπει να απολαμβάνετε με άνεση οποιοδήποτε περιεχόμενο, όπως ταινίες δράσης, περιήγηση στο web και παιχνίδια RPG για πολλή ώρα.

       
  Super Energy Saving

Η τεχνολογία SUPER Energy Saving της LG έχει αναβαθμιστεί έτσι, ώστε να εξοικονομείται περισσότερη ενέργεια, ενώ παράλληλα ο οπίσθιος φωτισμός LED έχει βελτιωθεί από 25% έως 30%.

SUPER+ Resolution

Η τεχνολογία SUPER+ Resolution σας βοηθάει να εντοπίσετε ανώμαλα άκρα και θάμπωμα στο περιεχόμενο κατά τη μεγέθυνση, προσφέροντας βελτιωμένη ποιότητα με καλύτερη αίσθηση της υψηλής ανάλυσης.

 

 

Τύπος: LG IPS MP65HQ
Βάρος Αποστολής: 4Kg
Κατασκευάστηκε από: LG