Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-22:00 και Σάββατο 11:00-21:00. 6909210821/‎2114010652|info@apiastos.gr

Σύστημα παρακολούθησης από κινητό και υπολογιστή

Αρχική/Σύστημα παρακολούθησης από κινητό και υπολογιστή

Σύστημα παρακολούθησης από κινητό και υπολογιστή

118.00

Περιγραφή

Καμιά πάγια συνδρομή δεν απαιτείται για να χρησιμοποιήσετε το σύστημα. Στην τιμή του πακέτου  περιλαμβάνεται το software και μια καταπληκτική USB κάμερα  με δυνατότητα νυχτερινής λήψης δώρο. Χάρη  στο καταπληκτικό software που διαθέτει το viso by mobile vision μπορείτε να συνδέσετε και να παρακολουθήσετε μέχρι και τέσσερις κάμερες χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Άρα τώρα πια μπορείτε με τρόπο απλό, οικονομικό και αποτελεσματικό να επιτηρείτε τους χώρους σας και να αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι.
Μπορείτε να καταγράφετε συνεχώς όλες τις κινήσεις που γίνονται ή να λειτουργείτε το ViSo by mobile vision με ανίχνευση κίνησης ώστε να παίρνετε SMS ειδοποίηση στο κινητό σας και την φωτογραφία του γεγονότος στο email σας.
Πότε???   Αμέσως!!!
Μόνο το ViSo by mobile vision σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε τοπ οπτικό υλικό από τις κάμερες σας Live στο κινητό σας τηλέφωνο ή μέσω internet. Δε χρειάζεται να έχετε δίκτυο 3G ή ανάλογη συσκευή κινητού για να συνδεθείτε.
Το ViSo λειτουργεί με GPRS και έτσι ακόμη και ένα κινητό των 100 € έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί ώστε να μπορέσετε να δείτε το χώρο σας.
Δεν υπάρχει λόγος να αναρωτιέστε. Μπορείτε να χειρίζεστε την ειδική κάμερα viRo βλέποντας δεξιά-αριστερά , πάνω ή κάτω. Και αυτό μπορείτε να το κάνετε και από το κινητό σας ώστε να μπορείτε να βλέπετε κάθε γωνιά του χώρου σας.

 

  • Τύπος: Viso σύστημα παρακολούθησης