Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-22:00 και Σάββατο 11:00-21:00. 6909210821/‎2114010652|info@apiastos.gr

Iphone 6

Αρχική/Iphone 6

Iphone 6

530.00

Περιγραφή

To iPhone 6 δεν είναι απλώς μεγαλύτερο. Έιναι καλύτερο από κάθε άποψη. Μεγαλύτερο και πιο λεπτό. Πιο ισχυρό, κι όμως εξοικονομεί απίστευτη ενέργεια. Με λεία μεταλλική επιφάνεια η οποία ενώνεται ομαλά με την νέα οθόνη Retina HD. Μια ενιαία σχεδίαση στην οποία το υλικό και το λογισμικό εναρμονίζονται απόλυτα, δημιουργώντας μια γενιά iPhone που είναι καλύτερη σε οποιαδήποτε πτυχή της τεχνολογίας κι αν την δεις.
Η μεγαλύτερη κυκλοφορία iOS που έγινε ποτέ.
Το iOS είναι το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές στον κόσμο. Και με τις απίστευτες νέες ικανότητες και δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να αξιοποιήσουν στο έπακρο μια οθόνη μεγαλύτερων διαστάσεων, το iOS 8 δεν λειτουργεί απλώς άψογα με το iPhone 6. Βελτιώνει κάθε εμπειρία με τον πλέον δραματικό τρόπο.
Ολοκαίνουργια σχεδίαση
Για να δημιουργήσουμε ένα iPhone με μεγαλύτερη και πιο προηγμένη οθόνη έπρεπε να ορίσουμε νέους κανόνες και πρότυπα σχεδίασης. Από την ομαλή εναλλαγή ανάμεσα στο γυαλί και το μέταλλο έως το κομψό προφίλ, κάθε λεπτομέρεια εξετάστηκε προσεκτικά με γνώμονα τη βελτίωση της εμπειρίας σου. Γι’ αυτό και το iPhone 6 έχει ιδανική αίσθηση, παρά τη μεγαλύτερη οθόνη.
Εξαιρετικά ισχυρό. Ασύλληπτα αποδοτικό.
Σχεδιασμένο με αρχιτεκτονική 64 bit επιπέδου επιτραπέζιου υπολογιστή, ο νέος επεξεργαστής A8 εξασφαλίζει περισσότερη ισχύ, τροφοδοτώντας ταυτόχρονα μια μεγαλύτερη οθόνη. Ο συνεπεξεργαστής κίνησης M8 συγκεντρώνει δεδομένα από προηγμένους αισθητήρες και ένα νέο βαρόμετρο. Και με την αυξημένη διάρκεια της μπαταρίας, το iPhone 6 σου επιτρέπει να κάνεις πιο πολλά πράγματα, για περισσότερο χρόνο από ποτέ,χωρίς να πρέπει να κουβαλάς μόνιμα power bank
Ταχύτερη ασύρματη σύνδεση. Σε εύρος και σε πλάτος.

Το iPhone 6 υποστηρίζει ταχύτατες τεχνολογίες ασύρματης δικτύωσης και συνδέεται με δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Και με το προηγμένο Wi‑Fi, θα εξασφαλίσεις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες ασύρματης σύνδεσης.

Η κάμερα που έφερε την επανάσταση στη φωτογραφία τώρα τη φέρνει και στο βίντεο.
Όλο και περισσότεροι χρήστες τραβούν περισσότερες φωτογραφίες με iPhone σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη κάμερα. Και τώρα η κάμερα iSight διαθέτει έναν νέο αισθητήρα με τεχνολογία Focus Pixels και νέες δυνατότητες βίντεο, όπως 1080p HD στα 60 fps, αργή κίνηση στα 240 fps και λειτουργία βίντεο time-lapse. Έτσι θα έχεις περισσότερους λόγους να αποτυπώνεις περισσότερες στιγμές σε βίντεο, επίσης.
Ασφάλεια. Με το αποτύπωμά σου.
Tαυτοποίηση αφής
Η πρωτοποριακή τεχνολογία Touch ID σού παρέχει ασφαλή πρόσβαση στο iPhone με το ιδανικό συνθηματικό: το δακτυλικό σου αποτύπωμα. Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιείς για να εγκρίνεις αγορές από το iTunes, το iBooks και το App Store χωρίς να καταχωρίζεις συνθηματικό.