Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-22:00 και Σάββατο 11:00-21:00. 6909210821/‎2114010652|info@apiastos.gr

LG 32LF2510 32»

Αρχική/LG 32LF2510 32»

LG 32LF2510 32»

485.00

η ΟΛΟΚΑΊΝΟΥΡΓΙΑ σειρά LCD τηλεοράσεων της LG με την τεχνολογία Invisible Speakers προσθέρει αξεπέραστο στυλ στον χώρο σας. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργίες που σας εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα εικόνας & ήχου, καθώς και σύστημα έξυπνης διαχείρισης ενέργειας…και όλα αυτά μάλιστα σε εκπληκτική τιμή!

Η νέα 32LF2510 των 32 ιντσών αποδίδει την απόλυτη ποιότητα σε εικόνα και ήχο. Με αξεπέραστη Full HD ευκρίνεια, υψηλή δυναμική αντίθεση 50.000:1 και την αποκλειστική επιμέλεια του μαέστρου της βιομηχανίας Ήχου, Mark Levinson στον ήχο, θα μπορέσετε να απολαύσετε μοναδική κινηματογραφική εμπειρία που θα διεγείρει τις αισθήσεις σας!

Εξελιγμένος επεξεργαστής εικόνας
Η τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας XD Engine προσφέρει τον κορυφαίο συνδυασμό απόλυτης ευκρίνειας, φυσικών λεπτομερειών, ζωντανών χρωμάτων και ομαλής & φυσικής κίνησης για όλα τα είδη σήματος.

Aυθεντική κινηματογραφική εικόνα
Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την ίδια ποιότητα εικόνας, με αυτή που ήθελε ο σκηνοθέτης να δείτε! H τεχνολογία 24p Real Cinema σημαίνει ότι είναι πλήρως συμβατή με πρωτότυπο κινηματογραφικό περιεχόμενο που αναπαράγεται στα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ακριβώς όπως συλλαμβάνεται από την ίδια την κινηματογραφική κάμερα.

 • Mη ορατά ηχεία
  Η LG απέσυρε τα κλασσικά ηχεία από τις LCD τηλεοράσεις! Με τη τεχνολογία Invisible Speakers σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε κρυστάλλινο ήχο ενώ παράλληλα έχετε στο σπίτι σας μία τηλεόραση με ανώτερο στυλ και σύγχρονο σχεδιασμό. Τον ήχο έχει επιμεληθεί ο Μark Levinson, ο μαέστρος της βιομηχανίας Ήχου.
 • Λειτουργία AV Mode
  Βελτιώστε τις ρυθμίσεις εικόνας και ήχου με βάσει το περιεχόμενο. Οι τηλεοράσεις LG διαθέτουν 3 ειδικές ρυθμίσεις AV Mode που είναι βασισμένες σε «Cinema«, «Sport» ή «Game» οι οποίες παρέχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου βελτιστοποιώντας την με πολύ εύκολο τρόπο από το τηλεχειριστήριο. Η λειτουργία εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα και χρώματα στις ταινίες όπως σε έναν κινηματογράφο, ρεαλιστική κίνηση στα αθλητικά και μια δυναμική εμπειρία για τα βιντεοπαιχνίδια.
 • Λειτουργία Expert
  Επαγγελματική βαθμονόμηση της εικόνας με χρήση των προηγμένων ρυθμίσεων. Οι τηλεοράσεις της LG διαθέτουν μία καινούργια πρωτοποριακή λειτουργία, το Expert Mode, που επιτρέπει στο χρήστη να επεμβαίνει στις λειτουργίες της εικόνας σε επίπεδο που πριν ήταν αδύνατο. Υπάρχει δυνατότητα να γίνουν 25 διαφορετικές τροποποιήσεις πάνω στην εικόνα. Το συγκεκριμένο menu έχει εγκριθεί από το (ISF) Image Science Foundation, έναν οργανισμό ειδικευμένο για τη τροποποίηση και τη ποιότητα της εικόνας.
 • Σύστημα Anti-Dazzling (Eye Care)
  Το συγκεκριμένο σύστημα είναι σε θέση να μειώνει τη φωτεινότητα της εικόνας στις πολύ φωτεινές σκηνές, ενώ αντίστοιχα αυξάνει την απόδοση του μαύρου στις πολύ σκοτεινές σκιές.

  • Ο ενσωματωμένος επίγειος ψηφιακός δέκτης DVB-T (με υποστήριξη MPEG-4) προσφέρει εύκολη και δωρεάν πρόσβαση στα προγράμματα των νέων καναλιών χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.
  • Πέρα από τις συνηθισμένες συνδέσεις εικόνας / ήχου, έχετε διαθέσιμες και 4 θύρες HDMI (v1.3). Η σύνδεση με υπολογιστή είναι και αυτή απλή υπόθεση, χάρη στη θύρα εισόδου VGA.

Περιγραφή

Περιεχόμενα Format 16/9
Μέγεθος οθόνης 32 ίντσες (82 cm)
Φωτεινότητα (σε cd/m² ) 500
Κόνταστ 50 000:1 (δυναμικό)
Χρόνος ανταπόκρισης (σε ms) 5
Ανάλυση (οριζόντια x κάθετη – σε pixels) 1920 x 1080
Γωνίες θέασης (σε %) 178 / 178
Audio Αudio ισχύς 2 x 10 W
Ηχος Mono/Stereo SRS Trusurround compatible Dolby Digital
Ηχεία Ναι
Συνδέσεις Συνδέσεις 2 x HDMi
2 x scart
1 x VGA
1 x Component
1 x είσοδος Audio/Video
1 x Πρίζα ακουστικων
1 x PCMCIA
1 x κεραία
1 x Είσοδος PC Audio
1 x έξοδος Audio ψηφιακή οπτική
1 x USB 2.0
1 x Θύρα RS-232 (τεχνική υπηρεσία)
Υποδοχές video 2
Είσοδος DVI Όχι
Είσοδος HDMI 2
Είσοδος PC Ναι
Εξοδοι audio Πρίζα ακουστικών και ψηφιακός ήχος
Tuner Διπλό Tuner Όχι
Λειτουργίες Τηλεκείμενο Ναι
Αλλες λειτουργίες XD Engine
Formats εικόνας : 16:9, Digital Original, Original, 4:3, 14:9,
Zoom, Cinema Zoom, αυτόματο
Προρυθμίσεις εικόνας : έντονο, Standard, φυσικό, Cinema, Sport, παιχνίδια, ISF (Expert 1, 2)
Picture Wizard
24p Real Cinema
Mode Expert / ISF
AV Mode II
Energy Saving
Έλεγχος της φωτεινότητας
Σάρωση των αγαπημένων σας καναλιών
Γονικό κλείδωμα Ρολόι Sleep Timer Auto Sleep
Ρολόι
Sleep Timer
Auto Sleep
Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων
E-Manuel
Γρήγορο μενού
SimpLink
Γενικές πληροφορίες Γλώσσες εσωτερικών μενού Πληροφορία προσεχώς διαθέσιμη
Εγχειρίδιο Πληροφορία προσεχώς διαθέσιμη
Διαστάσεις (χιλ.) 801,8 x 79 x 544,1 (χωρίς βάση)
801,8 x 227,8 x 604,2 (με βάση)
Βάρος (κιλά) 11,9 (χωρίς βάση)
13,4 (με βάση)