Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-22:00 και Σάββατο 11:00-21:00. 6909210821/‎2114010652|info@apiastos.gr

LG GD910 Watch Phone

Αρχική/LG GD910 Watch Phone

LG GD910 Watch Phone

774.00

Εξοπλισμένο με οθόνη αφής θα διευκολύνει την επικοινωνία σας. Τώρα μόνο με το «ρολόι» σας μπορείτε να στείλετε μηνύματα SMS, να βγάλετε φωτογραφίες ή να πραγματοποιήστε βίντεο κλήσεις μέσω της τεχνολογίας HSDPA και την ενσωματωμένη VGA camera. Επιπλεόν, με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth μπορείτε να το συνδέσετε στο hands free ακουστικό σας και να επικοινωνήσετε με άνεση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!
Με γνώμονα το προσωπικό σας στυλ
Πέρα από εξαιρετική εμφάνιση το GD910 διαθέτει και πλήρεις δυνατότητες. Συνδέστε το μέσω USB στον υπολογιστή σας και διαχειριστείτε τις επαφές σας και τις ρυθμίσεις του. Εναλλακτικά μεταφέρετε αρχεία ήχου mp3 στα 100MB της εσωτερικής του μνήμης, και εγκαταστήστε σαν ήχο κλήσης. Όπως τα περισσότερα ρολόγια χειρός, το GD910 διαθέτει ανθεκτική στο νερό κατασκευή (water resistant) και υποστηρίζει λειτουργία flight mode για να μην αποχωριστείτε τις βασικές λειτουργίες του ούτε κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας!
Τα όνειρα γίνονται αληθινά,νοιώστε την τεχνολογία στον καρπό σας!
LG Electronics έχει αναπτύξει το πρώτο Ρολόι Κινητό  3G VT στον κόσμο , με την  εκλεπτυσμένη φιλοσοφία της «απλή και εύκολη σύνδεση», εφαρμόζοντας τις βέλτιστες τεχνικές ασύρματης τεχνολογίας στον κόσμο,  με την υγχώνευση και ελαχιστοποίηση των διαστάσεων και μεγάλης κλίμακας ενσωμάτωση τεχνολογιών. ΤΟ LG Watch Phone δεν είναι μόνο μια συσκευή απλή αλλά και φιλική προς το χρήστη, έτσι θα θέλαμε να δοκιμάσετε   την εμπειρία του να φοράς ένα  gadget κόμημα τέχνης και συμπύκνωμα τεχνολογίας!

Περιγραφή

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
Ρολόι με δερμάτινο λουράκι
Αδιάβροχο
mp3 player
1.43″ οθόνη αφής με ανάλυση 128 x 160 pixels
Δίνεται με Bluetooth headset
Εξαιρετική φωτεινότητα-απεικόνιση στο φως του ήλιου
Υποστηρίζει όλα τα δίκτυα,δηλαδή GSM/GPRS/EDGE
3G με ταχύτητα 7.2Mbps HSDPA και βιντεοκλήση
Bluetooth v2.0 with A2DP
2GB onboard storage
Κάμερα για βιντεοκλήση ικανή να παίρνει φωτογραφίες σε απλήVGA (640 x 480 pixels) ανάλυση
Flash UI, optimized for finger usage
Text-to-speech enabled (no Klingon support as of yet)
Φωνητικές εντολές
Λειτουργία πτήσης
ANΑΓΝΩΡΙΣΗ ΦΩΝΗΣ
Δυστυχώς ΔΕΝ υποστηρίζει ΜΜΣ και δεν έχει ράδιο!!!!ΓΙΑΤΙ  LG MAS??

  • Τύπος: LG GD910 watch phone
  • Βάρος Αποστολής: 1Kg
  • Κατασκευάστηκε από: LG