Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-22:00 και Σάββατο 11:00-21:00. 6909210821/‎2114010652|info@apiastos.gr

Olympus Digital Camera SZ-14 Black

Αρχική/Olympus Digital Camera SZ-14 Black

Olympus Digital Camera SZ-14 Black

145.00

Η ψηφιακή της Olympus που μπορεί να γίνει το πολυεργαλείο για τις φωτογραφικές σας αναμνήσεις! Η Olympus SZ-14 έρχεται εξοπλισμένη με αισθητήρα 14MP για υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες αλλά και καταγραφή video 720p. Με ευρυγώνιο φακό και 24x οπτικό ζουμ για να τραβάτε φωτογραφίες τοπίων με απόλυτη λεπτομέρεια αλλά και σταθεροποιητή εικόνας Multi Motion που θα δώσει τέλος στις κουνημένες φωτογραφίσεις. Η οθόνη της Olympus SZ-14 είναι μεγάλη στις 3″, ανάλυσης 460.000 pixels για να κάνετε τις ρυθμίσεις εύκολα ενώ τέλος οι λειτουργίες των «Μαγικών Φίλτρων» αλλά και «Ωραιοποίησης προσώπου» θα σας δώσουν μία μεγάλη γκάμα από εφφέ για να βάλετε στις φωτογραφίες σας.

Περιγραφή

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ανάλυση

14 Megapixels

Φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση, για λεπτομέρεια και καθαρότητα αλλά και δυνατότητα εκτύπωσης σε μεγάλες διαστάσεις χωρίς αλλοιώσεις.

Οθόνη

3″ LCD Screen

Η οθόνη 3″ είναι ιδανική για προβολή των λήψεων σας, ενώ η επεξεργααία των φωτογραφιών απευθείας στην μηχανή γίνεται παιχνίδι .

Οπτικό zoom

24x zoom

Το οπτικό zoom 24x θα φέρει κάθε μακρινό θέμα κοντά με λεπτομέρεια, χωρίς τις αλλοιώσεις που δημιουργούνται από το αντίστοιχο ψηφιακό.

Φακός

Ευρυγώνιος

Ο ευρυγώνιος φακός Olympus επιτρέπει τις λήψεις μακρινών τοπίων και θεμάτων, με μεγάλο εύρος λήψης για να μην αφήσετε τίποτα απ’ έξω.

Σταθεροποιητής

Multi Motion IS

Ο σταθεροποιητής θα δώσει τέλος στις κουνημένες φωτογραφίσεις & αντισταθμιζει τους κραδασμούς.

Λεπτομέρειες για «αρχάριους»

3″ LCD Screen

Η λήψη των φωτογραφιών σας απεικονίζεται σε υψηλή ποιότητα στην προηγμένη οθόνη αφής LCD 3 ιντσών με ανάλυση 460.000 κουκκίδων και αποδίδει εξαιρετική λεπτομέρεια, με υψηλή αντίθεση και ευρεία γωνία προβολής, για να βλέπετε το θέμα της φωτογραφίας και να κάνετε επιλογές και ρυθμίσεις με άνεση.

Λήψεις υψηλής ανάλυσης

Ο ευρυγώνιος φακός επιτρέπει τη λήψη τοπίων με μεγάλο εύρος ενώ ο αισθητήρας υψηλής ανάλυσης 14 Megapixels σας επιτρέπει να βγάλετε φωτογραφίες με ασύγκριτη λεπτομέρεια και δυνατότητα εκτύπωσης σε μεγάλο μέγεθος χωρίς αλλοιώσεις.

24x oπτικό zoom

Δεν υπάρχει πλέον μακρινό θέμα. Το οπτικό zoom 24x θα φέρει ακόμη και το πιο μακρινό θέμα δίπλα σας, για να είστε πάντα στο επίκεντρο της δράσης όσο μακριά κι αν βρίσκεστε.

Τρισδιάστατες λήψεις

Με την λειτουργία λήψης 3D φωτογραφιών βγάλτε εξαιρετικές φωτογραφίες και ζήστε ξανά την κάθε στιγμή με ασύγκριτο ρεαλισμό.

Πανοραμικές λήψεις

Κάντε εκπληκτικές λήψεις σε κάθε περίσταση και βγάλτε εκπληκτικά τοπία με τον προηγμένο φακό ευρείας γωνίας και την λειτουργία Smart Panorama που σας επιτρέπουν τις λήψεις πανοραμικών φωτογραφιών.

Πρόσθετες δυνατότητες

iAuto

Άψογες φωτογραφίες πιο εύκολα από ποτέ, με την λειτουργία έξυπνης αυτόματης επιλογής σκηνής iAUTO. Συγκεκριμένα η λειτουργία iAUTO αναγνωρίζει τον σκηνή της φωτογραφίας και προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής για βέλτιστα αποτελέσματα.

Scenes

Επιλέξτε μέσα από επιλογές σκηνών όπως: Πορτραίτο, Ωραιοποίηση Εικόνας, Τοπίο, Νυκτερινή σκηνή, Νυκτερινή σκηνή με πορτραίτο , Σπορ, Εσωτερικοί χώροι , Κερί , Αυτοπορτραίτο , Ηλιοβασίλεμα , Πυροτεχνήματα , Cuisine, Έγγραφα, Παραλία και χιόνια, Υποβρύχιο Στιγμιότυπο, Κατοικίδια (γάτα), Κατοικίδια (σκύλος).

Λειτουργία ωραιοποίησης φωτογραφίας

Οι σκιές θα γίνουν πιο απαλές, οι ρυτίδες και οι γκριμάτσες θα γίνουν πιο λείες και σε συνδυασμό με την λειτουργία make up με την οποία μπορείτε να προσθέσετε σκιές βλεφάρων, να λευκάνετε τα δόντια του μοντέλου σας ακόμη και να φτιάξετε το πρόσωπο.

Magic Filters

Μαγευτικές φωτογραφίες με τα μαγικά φίλτρα της Olympus. Βγάλτε φωτογραφίες και προσθέστε το εφέ που σας ταιριάζει, μέσα από μια σειρά εντυπωσιακών φίλτρων για αποτελέσματα που ξεχωρίζουν.

  • Τύπος: Olympus Dig Camera SZ-14 Black
  • Βάρος Αποστολής: 2Kg
  • Κατασκευάστηκε από: Olympus