Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-22:00 και Σάββατο 11:00-21:00. 6909210821/‎2114010652|info@apiastos.gr

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ξυπνητήρι!!!

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ξυπνητήρι!!!

31.00

Κατηγορία:

Περιγραφή

ΣΙΓΟΥΡΟ ΞΥΠΝΗΜΑ!

Με το ΑΠΟΛΥΤΟ ξυπνητήρι θα ξυπνήσεις θες δεν θες! Ένα όμορφο καλοσχεδιασμένο ρολόϊ, με μια προπέλα που εκσφενδονίζεται στον αέρα, μόλις αρχίσει να χτυπά το ξυπνητήρι. Όσο κι αν το πιέζεις αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει. Πρέπει να βρεις την προπέλα… κάπου στο δωμάτιο, να τη βάλεις στη θέση της και… όλα καλά!

Το βασικό όμως είναι ότι σίγουρα κάπου μέσα σε αυτό τον αγώνα δρόμου για να ανακαλύψεις την «χαμένη» προπέλα και να κλείσεις το αναθεματισμένο μαραφέτι που κάνει τόσο θόρυβο, έχεις ξυπνήσει για τα καλά! Ετοιμάσου γρήγορα. Κατά τα άλλα πρόκειται για ένα όμορφο ψηφιακό ρολόι, που θα λύσει τα προβλήματά σας, ή των φίλων και γνωστών, που ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπους να… ξυπνήσουν. Αποκτήστε το ή χαρίστε το σε φίλους και γνωστούς.

Προσοχή: Έχουν αναφερθεί και παρενέργειες! Ελαφρά ή έντονα νεύρα που όμως αντιμετωπίζονται με μια κούπα… καφέ της προτίμησής σας! Καλημέρα σας!