Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-22:00 και Σάββατο 11:00-21:00. 6909210821/‎2114010652|info@apiastos.gr

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο – Gamucci Micro

Αρχική/Πρωτότυπα δωράκια - γκάτζετ/Ηλεκτρονικά/Ηλεκτρονικό Τσιγάρο – Gamucci Micro

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο – Gamucci Micro

78.00

Κατηγορία:

Περιγραφή

Θέλετε να κόψετε το κάπνισμα και δεν μπορείτε με τίποτα; Σας λείπει η αίσθηση να κρατάτε ένα τσιγάρο; Είστε εθισμένοι στο κάπνισμα, θέλετε να το κόψετε αλλά δεν μπορείτε; Μάλλον μπορείτε αλλά νομίζετε ότι δεν μπορείτε, αλλά τέλος πάντων! Για όλους εκείνους τους φανατικούς της νικοτίνης που απολαμβάνουν να είναι διαρκώς με ένα τσιγάρο στο χέρι, βρήκαμε τον τρόπο για υγιές… κάπνισμα! Η λύση είναι το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο της εταιρείας Gamucci.
Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς πραγματικό – αλλά τεχνητό – καπνό αποτελεί την τελευταία εφεύρεση των καπνιστών της Γαλλίας να ανταπεξέλθουν στα νέα αυστηρά αντικαπνιστικά μέτρα. Το e-cigarette είναι πραγματικά πρωτότυπο και πρωτοποριακό. Αποτελείται από ένα αναλώσιμο φυσίγγιο γεμάτο υγρό. Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή.
Εν ολίγοις, κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά που κάνει και ένα συνηθισμένο τσιγάρο, αλλά δεν βλάπτει την υγεία, καθώς δεν έχει ούτε πίσσα, ούτε άλλα καρκινογόνα συστατικά. Επίσης προσομοιώνει και τη θερμοκρασία του τσιγάρου (50-60 °C).
Πρόκειται για ένα εναλλακτικό προϊόν καπνίσματος, μη εύφλεκτο που χρησιμοποιεί υψηλή τεχνολογία, ώστε να προσφέρει στον καπνιστή την ίδια απόλαυση χωρίς όμως την πίσσα και τις καρκινογόνες ουσίες. Έχει την ίδια γεύση, την ίδια όψη και την ίδια αίσθηση με ένα κανονικό τσιγάρο, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για μία συσκευή υψηλής τεχνολογίας, η οποία προσφέρει στο χρήστη την εμπειρία του καπνίσματος, χωρίς τον καπνό την πίσσα και τα χημικά που έχει το κανονικό τσιγάρο. Μοιάζει με τσιγάρο κι έχει γεύση τσιγάρου, ωστόσο είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι πραγματικά μία πιο υγιής εναλλακτική επιλογή. Είναι το μέλλον του καπνίσματος.

Το σώμα του τσιγάρου αποτελείται από μία αμπούλα, ένα μικροεπεξεργαστή ατμού, ένα ηλεκτρονικό τσιπάκι και μία ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Στην άκρη υπάρχει το λαμπάκι ένδειξης λειτουργίας που ανάβει όταν ρουφάτε το τσιγάρο (όπως ακριβώς και με την καύτρα ενός πραγματικού τσιγάρου). Το πιο ενδιαφέρον όμως κομμάτι είναι στον μικροεπεξεργαστή ατμού. Εδώ είναι που δημιουργείται ο ατμός που μοιάζει με τον καπνό του τσιγάρου. Ο ατμός αυτός είναι το αποτέλεσμα της εξάτμισης του μίγματος που είναι μέσα στην αμπούλα όταν θερμαίνεται. Όταν εισπνέεται ξεκινάει αυτόματα και μπαίνει σε κατάσταση αναμονής όταν σεν εισπνέει ο καπνιστής, ο οποίος απολαμβάνει το τσιγάρο χωρίς όμως τις αρνητικές παρενέργειές του. Η προσομοίωση καπνού που εκπνέετε είναι απλά υγρός ατμός που ακίνδυνα εξατμίζεται στον αέρα σε λίγα δευτερόλεπτα και δεν προκαλεί παθητικό κάπνισμα. Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο δεν χρειάζεται αναπτήρα, λειτουργεί απλά με την εισπνοή…

Με το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο ο καπνιστής λαμβάνει τη νικοτίνη χωρίς ωστόσο καμιά από τις αρνητικές παρενέργειες του τσιγάρου, εφόσον δεν περιέχει ούτε πίσσα, ούτε διοξείδιο του άνθρακα, ούτε τα 26 καρκινογόνα συστατικά του τσιγάρου. Δεν βλάπτει το περιβάλλον, δεν βλάπτει τους γύρω του, δεν έχει καπνό οπότε δεν δημιουργεί παθητικό κάπνισμα, επαναχρησιμοποιείται και δεν αφήνει στάχτες ή γόπες. Οι περισσότεροι καπνιστές καπνίζουν επειδή απολαμβάνουν την αίσθηση (φυσική και συναισθηματική) του τσιγάρου. Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο παρέχει την ίδια ακριβώς απόλαυση, αλλά χωρίς τα προβλήματα που συνδυάζονται με το συμβατικό κάπνισμα.

Είναι πιθανό το ηλεκτρονικό τσιγάρο να μην είναι 100% υγιεινό και δεν είναι συσκευή διακοπής του καπνίσματος αλλά μία εναλλακτική λύση. Καθώς ο άνθρωπος που το χρησιμοποιεί είναι ήδη καπνιστής και λαμβάνει πολλές επικινδυνες ουσίες, με το Ηλέκτρονικό Τσιγάρο μπορεί να γλιτώσει πολλές από αυτές! Όχι όλες, αλλά πολλές. Ταυτόχρονα, δεν υποχρεώνει τους δίπλα του σε παθητικό κάπνισμα, ενώ απολαμβάνει το σχετικό οικονομικό όφελος!

Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο δεν παράγει καπνό, αλλά έναν αβλαβή ατμό, δεν χρειάζονται σταχτοθήκες και δεν παράγεται στάχτη, δεν παρά- γονται σκουπίδια εφόσον δεν υπάρχουν γόπες. Είναι ασφαλές τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο προορίζεται για χρήση μόνο από άτομα άνω των 18 και δεν επιτρέπεται σε έγκυες γυναίκες ή σε ανθρώπους ευαίσθητους στη νικοτίνη. Η νικοτίνη είναι μια εξαιρετικά εθιστική ουσία.

Περιεχόμενα:

* 1 ηλεκτρονικό τσιγάρο Gamucci
* 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες
* 1 φορτιστής
* 1 θήκη μεταφοράς
* 5 αμπούλες
* Οδηγίες χρήσης στα ελληνικά