Τρόποι αποστολής & έξοδα

ΑΘΗΝΑ

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα(το αργότερο την μεθεπόμενη)ή με δικά μας μέσα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση,η ηλεκτρονική συνεννόηση με email όποτε μας υποδείξετε, στην εργασία σας ή στο σπίτι σας, ή από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier .

Αν δουλεύετε σε κάποια εταιρεία και θέλετε να σας το αποστείλουμε εκεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράφετε το όνομα της εταιρίας, ώστε να μην ψάχνει ο κούριερ και δημιουργηθεί πρόβλημα με την αποστολή.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων ύψους 750 € και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος είναι 3€ για δέματα εως 2 κιλά ενώ επιβαρύνεστε 1,20 για κάθε επιπλέον κιλό.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00 – 21.00. Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης και Σάββατο της αποστολής σας με 1 ευρώ έξτρα χρέωση όταν τα στέλνουμε Παρασκευή!.(εξαιρείται η περίπτωση που ζητείται Σάββατο παράδοση ενώ η αποστολή έχει γίνει άλλη προηγούμενη της Παρασκευής μέρα και δεν κατέστη δυνατή η παράδοση οπότε ή έξτρα χρέωση ανάλογα την περιοχή παράδοσης είναι 2-4 ευρώ)

Η χρέωση της διαδικασίας της αντικαταβολής είναι 4 ευρώ ανά αποστολή!

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής: με courier (1-4 εργάσιμες) ή με ΕΛΤΑ αντικαταβολή.

Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη με την πολύ χαμηλή τιμή κατόπιν συμφωνίας που περιγράψαμε.
Τα έξοδα αποστολής με Courier είναι 4€ μέχρι 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεστε με 1,50 ευρώ. ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη ή επιβαρύνεται αρκετά χρηματικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
ΠΡΟΣΟΧΗ!: 1)Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη ή ασύμφορη γιατί χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες! Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ΕΛΤΑ αλλά χωρίς πρόβλημα έρχονται πάλι στην πόρτα σας.
Σε περίπτωση αποστολής με κούριερ υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης και Σάββατο

2) Είδη που έρχονται από το εξωτερικό κατόπιν παραγγελίας σας(ψάχνουμε και βρίσκουμε τα πάντα για εσάς, όντας 20 χρόνια στο επάγγελμα αυτό)ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ-ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ(Αν είναι περισσότερα ενημερώνεστε γραπτώς)

ΓΕΝΙΚΑ

ΕΛΑΧΙΣΤΗ παραγγελία 15 ευρώ.
Αθήνα, έξοδα αποστολής 3 ευρώ (εως 2 κιλά, για κάθε έξτρα κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1,20 ευρώ)
Επαρχία έξοδα αποστολής 4 ευρώ (εως 2 κιλά, για κάθε έξτρα κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1,50 ευρώ)
Δυσπρόσιτες περιοχές έξοδα αποστολής εξτρα 10 ευρώ

Για το εξωτερικό
Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με ταχυδρομείο ή με courier και διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αποστολής.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της και μπορείτε να βλέπετε τα στάδια διεκπεραίωσης και θα ενημερώνεστε με μέιλ.. Αν υπάρξει κάποια ανωμαλία θα επικοινωνήσουμε και εμείς μαζί σας.
Στην διάθεσή σας τηλεφωνικά καθημερινά απο τις 10 το πρωί εως τις 10 το βράδυ για οποιαδήποτε απορίας σας στο 6909210821 .

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ.