Τρόποι Πληρωμής

1) Με αντικαταβολή, είτε με ΕΛΤΑ, είτε με την συνεργαζόμενη κούριερ. Τότε τα έξοδα αποστολής λόγω των προνομιακών συμφωνιών που έχουμε επιτύχει είναι MONO 3 ευρώ για Αθήνα και 4 ευρώ για επαρχία για δέματα έως 3 κιλά, για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,20 ευρώ για Αθήνα και 1,50 ευρώ για επαρχία (σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες το κόστος ανέρχεται σε 10 ευρώ)! Η διαδικασία της αντικαταβολής χρεώνεται ΕΞΤΡΑ 4 ευρώ. Αποστολές άνω των 700 ευρώ έχουν ΜΟΝΟ τα εξοδα της αντικαταβολής. Η αποστολή βαρύνει εμάς. Οι τιμές αφορούν ΜΟΝΟ για ηλεκτρονική παραγγελία από το Internet και αποστολή στο σπίτι σας με την συνεργαζόμενη εταιρία κούριερ

2) Μέσω paypal (www.paypal.com)FROM 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020!. Αυτός είναι στο ηλεκτρονικό εμπόριο ο πιο διαδεδομένος και κυρίως ΑΣΦΑΛΗΣ τρόπος για να κάνετε πληρωμές, είτε με πιστωτική-χρεωστική κάρτα είτε μέσω μεταφοράς-καταθεσης από τραπεζικό σας λογαριασμό. Αυτός ο διεθνής οργανισμός (paypal) έχει πιστοποιηθεί με όλα τα ευρωπαικά – διεθνή στάνταρ ασφάλειας, η πρόσβαση γίνεται μέσω κωδικοποιημένης ssl κρυπτογράφησης, χρησιμοποιείται από πάνω 100 χώρες παγκοσμίως χωρίς να έχει παρατηρηθεί ΠΟΤΕ κανένα πρόβλημα. Ανοίγετε λογαριασμό εύκολα, μόνο με το email σας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο τιμές στην ιστοσελίδα μας είναι με ελάχιστο ποσοστό κέρδους, μόνο 5-8%! Γιαυτό επειδή το paypal επιβαρύνει την συναλλαγή με 3,80% και για να είμαστε σωστοί με τους πελάτες μας, ΔΕΝ επιβαρύνουμε όλες τις τιμές μας με αυτό το ποσοστό, ΟΜΩΣ είμαστε αναγκασμένοι να το περιλάβουμε σε όσους επιλέξουν πληρωμή με πιστωτική μέσω paypal. Ετσι ΟΣΟΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL, θα δείτε αυτή την επιβάρυνση, η οποία ΔΕΝ πηγαίνει στην τσέπη μας αλλά προμήθεια στο paypal. Σας ευχαριστούμε!

3) Με κατάθεση στο τραπεζικό μας λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αποστείλετε το καταθετήριό σας (ή την απόδειξη εκτέλεσης συναλλαγής αν γίνει μέσω webbanking) είτε με email στο info@apiastos.gr, υπόψη κύριου Μάρκου Μακρή αναγράφοντας επάνω το ονοματεπώνυμό σας!

Σε αυτή την περίπτωση δεν χρεώνεστε έξοδα αντικαταβολής, βαρύνουν εμάς.

Οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί(BANK IBAN) για την κατάθεση είναι:

ID-ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

BG13INTF40015045257895

ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 2(ΔΥΟ) ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!EΠΙΛΕΓΕΤΕ ΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ(OUR)

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ(OUR).ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ!Δουλεύουμε για ελάχιστο κέρδος…

4) Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. (Credit card,DEBIT CARD,Mypos)Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών.

Η ιστοσελίδα μας έχει ssl πιστοποίηση από την  comodo.com. Επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής το mypos και προχωράτε.

From 1 March 2020 with Paypal(extra cost from Paypal,3,8%,this is for Paypal,not for us!)