Η εταιρεία μας (ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ) βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Συγκεκριμένα ήταν Σεπτέμβριος του 1998, όταν ο Μάρκος Μακρής, αποφάσισε να παντρέψει την αγάπη του και το πάθος που είχε με την κινητή τηλεφωνία, (παρακολουθούσε σαν χόμπυ όλες τις εξελίξεις μετά μανίας και ήξερε τα μενού των κινητών απέξω)με το επάγγελμά του (ηλεκτρονικός ραδιοτηλεοπτικών και ηλεκτρακουστικών διατάξεων). Ετσι άνοιξε με πολύ κόπο και δυσκολία ως αυτοδημιούργητος,ένα κατάστημα στην οδό Ιπποκράτους 121,στο κέντρο της Αθήνας.

Σύντομα,από το μεράκι του και την αγάπη στην δουλειά έγινε γνωστός στην <τηλεπικοινωνιακή πιάτσα>.Πολλοί συνάδελφοί του και υπάλληλοι σε άλλα καταστήματα,ακόμα και σε αλυσίδες,από όλη την Αθήνα στέλναν και εξακολουθούν ως σήμερα να στέλνουν τα κινητά τους για επισκευή στο κατάστημα (παρά την πτώση της αρχικής αξίας των κινητών). Παράλληλα δημιούργησε συνεργασίες ΚΑΙ με τα 3 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (και την Q μετέπειτα) για να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και επιλογές στους πελάτες του

Καταλαβαίνοντας από τότε την δύναμη του ίντερνετ, την τεράστια ευκολία που προσφέρει και σαν άνθρωπος που παρακολουθούσε από κοντά τις εξελίξεις της τεχνολογίας,άνοιξε αμέσως με την λειτουργία του καταστήματος,πρωτοποριακή για την εποχή ιστοσελίδα,στην οποία παρουσίαζε τα κινητά με τις φωτογραφίες τους και βασικά χαρακτηριστικά (ναι από τότε!!) με την ολοκαίνουργια τότε τεχνολογία flash, συντηρώντας και ανανεώνοντας καθημερινά το σάιτ ο ίδιος. Εκεί έβρισκαν οι λίγοι τότε χρήστες του ίντερνετ πληροφορίες για σέρβις, κινητά και όλα τα προγράμματα και των 3 εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, τόσο στα καρτοκινητά όσο και στα συμβόλαια.

Η σελίδα αυτή υπάρχει ΑΚΟΜΑ και σήμερα και λειτουργεί χωρίς βέβαια ενημέρωση!! ΑΞΙΖΕΙ πραγματικά να την επισκεφθείτε, να δείτε το μεράκι που υπήρχε,αναλογιζόμενοι πως όλα αυτά έγιναν το 1998,!! Είναι στο www.users.otenet.gr/~kintilef (πατώντας στην φράση παλιά μας σελίδα). Θα θυμηθούν όσοι ασχολιόντουσαν τότε με την κινητή τα τηλέφωνα που υπήρχαν εκείνη την εποχή ,οι δε νεότεροι, θα δουν τα τότε μοντέλα και θα κατανόήσουν την εξέλιξη της κινητής τηλεφωνίας. Επίσης θα δείτε και φωτογραφίες από το κατάστημα και τον ιδιοκτήτη..

Η σελίδα λειτούργησε για 2 χρόνια ώσπου ο φόρτος επισκεψιμότητας (ακόμα και περιοδικά εβδομαδιαία ποικίλης ύλης αλλά και του χώρου μας παρουσίαζαν τότε, χωρίς να πληρώνουμε καταχώρηση, ως την καλύτερη προσπαθεια στον ιντερνετικό χώρο) μας ανάγκασε να μετακομίσουμε το 2000 σε δικό μας μεγάλο ιδιόκτητο χώρο και με μεγάλο bandwith, το www.kintilef.com. Αναπτύξαμε περισσότερο και λεπτομερέστατα τα αντικείμενα που πουλούσαμε,και δημιουργήσαμε ενα <πρωτόγονο> ας μας επιτραπεί κατάστημα αγορών, χωρίς online δυνατότητα παραγγελίας, αλλά με φόρμες παραγγελίας βάση των προιόντων που είχαμε και ιδίως των μεταχειρισμένων, που ερχόταν στο μειλ μας.

Η κρίση στον χώρο των επικοινωνιών με την πτώση των επιδοτήσεων καθώς και κάποια σπείρα απατεώνων που έβαλαν στόχο την επιχείρηση,καθυστέρησαν την φυσική μας εξέλιξη σε online κατάστημα, παρά του ότι ξεκινήσαμε από τους πρώτους στον χώρο.! Παρά τις αντiξοες συνθήκες,με επιμονή και υπομονή τελικά τα καταφέραμε και από 1 Δεκεμβρίου 2008,η συνέχεια του kintilef.com, to www.apiastos.gr kai apiastos.eu,είναι γεγονός!!!!

Το online κατάστημα άνοιξε και συμπληρώνεται καθημερινά με περισσότερα προιόντα!!

Εμείς στην μεγάλη διαφήμιση των μεγάλων αντίστοιχων καταστημάτων – αλυσίδων και τα μεγάλα λόγια, έχουμε να αντιτάξουμε τις τιμές μας,την αγάπη μας στο αντικείμενο και την γνώση μας, την εμπειρία μας τόσα χρόνια,την προσωπική και άμεση επικοινωνία.

Απιαστες, σωστές βάσεις,για άπιαστη εξυπηρέτηση. Οι τιμές μας μπορούν και είναι τόσο φτηνές, όχι γιατί ψωνίζουμε από παραεισαγωγές ή επειδή ψωνίζουμε μεγάλες ποσότητες, (που δεν μπορεί να γίνει αυτό απέναντι στα κεφάλαια των αλυσίδων) αλλά πρώτον γιατί ακριβώς επειδή είμαστε προσωπική επιχείρηση,εχουμε μικρότερο λειτουργικό κόστος,και δεύτερον γιατί δουλεύουμε με πάρα πολύ μικρό κέρδος. Κι αυτό γιατί σκοπός μας είναι να βάλουμε κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι τόσο στην ανάπτυξη της ηλεκτρονικής αγοράς που στην Ελλάδα ακόμα είναι σε νηπιακό σταδιο,όσο και για να δείξουμε ότι και οι μικρές επιχειρήσεις ΜΠΟΡΟΥΝ και ΠΡΕΠΕΙ να είναι ανταγωνιστικές ώστε να υπάρχει η ισοροπία και να λειτουργεί ο ανταγωνισμός,πράγμα που δεν θα γίνεται αν εκλείψουν και μείνουν μόνο πολυεθνικές και υπερ-καταστήματα.

Σας καλούμε λοιπόν να γίνετε ένας ευχαριστημένος (ελπίζουμε) πελάτης μας και αρωγός αυτής της προσπάθειας!! Προιόντα προστίθονται καθημερινά στο κατάστημα. Η παρακολούθηση βέβαια των τιμών, η ενημέρωση άμεσα της πτώσης τους,όσο και η καλύτερη παρουσίαση ενός προιόντος είναι μια διαδικασία επίπονη και χρονοβόρα και γιαυτό ο ρυθμός εισαγωγής νέων προιόντων δεν είναι τόσο γρήγορος όσο θα επιθυμούσαμε.

Γι αυτό σας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα προιόν,από τις κατηγορίες που αναφέρονται στο σαιτ,ή να κάνετε μια επισκευή,και δεν υπάρχουν αυτά ακόμα στην ιστοσελίδα μας να μας ζητήσετε με ένα μέιλ σας στο info@apiastos.gr την προσφορά μας.ή στο messenger tou facebook. Εμείς ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σύντομα (εντός 18 ωρών)θα έχουμε αναζητήσει στους πολλούς και καλούς συνεργάτες που έχουμε τόσα χρόνια την χαμηλότερη χονδρική τιμή και θα σας κάνουμε την καλύτερη προσφορά μας την οποία μετά μπορείτε να συγκρίνετε με την έρευνα αγοράς που ήδη έχετε κάνει και να πάρετε την τελική σας απόφαση.

Είμαστε λοιπόν στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24 ωρο,365 μέρες το χρόνο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα,και την ηλεκτρονική επικοινωνία (e-mail) για οποιαδήποτε απορία-διευκρίνηση-προσφορά θέλετε!

Τηλεφωνικά επίσης 12 ώρες την ημέρα Δευτέρα εως ΚΑΙ Σάββατο από τις 10 το πρωί εως τις 10(22:00)το βράδυ,στο τηλεφωνο 690-9210821 και στο ΤΗΛ 2114010652, μπορείτε να ζητάτε πληροφορίες ή 24 ωρες στο μειλ μας info@apiastos.gr.  ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι εξελίξεις στην αγορά μας έχουν αναγκάσει από το 2014 να λειτουργούμε μόνο διαδικτυακά,από την Sofia,Bulgaria, οπότε παραλαβή από κατάστημα ΔΕΝ είναι  εφικτή.

Οι συμφωνίες που έχουμε κάνει με κούριερ αλλά και με τα ΕΛΤΑ για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος,Κύπρου,Βουλγαρίας και εξωτερικό, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε ελάχιστη επιβάρυνση μεταφορικών,ώστε να μην τρώτε από τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο σας για μετακίνηση όσοι είστε Αθήνα και να μην υπολογίζετε την απόσταση όσοι είστε επαρχία ή εξωτερικό. Επίσης οι τρόποι πληρωμής θα ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες.

Μέσω paypal που είναι απόλυτα ασφαλές και χρόνια τσεκαρισμένο σας δίνετε δυνατότητα χρήσης της πιστωτικής καρτας ή του λογαριασμού σας από την οθόνη του υπολογιστή,της κλασικής και παραδοσιακής αντικαταβολής που πληρώνετε όταν σας έρθει το προιόν στην πόρτα σας,και η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό για όσους δεν μπορούν ή δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν τους άλλους 2 τρόπους. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να μας στείλετε το καταθετήριο με τα στοιχεία σας και τα τηλέφωνα σας στο email mas,info@apiastos.gr.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ, και…ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!

Κιν.:00359897485753

           0030690 9210821
THΛ: 211 4010652