Η εταιρεία apiastos.gr, είναι εταιρία πώλησης και τεχνικής υποστήριξης καταναλωτικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας..
Εδώ και 18 χρόνια η άρτια εκπαιδευμένη και εξειδικευμένη ομάδα της με χιλιάδες επισκευές στο ενεργητικό της, είναι σε θέση με αξιοπιστία και συνέπεια να επιλύσει τις δυσκολότερες βλάβες κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών υπολογιστών – laptop, επίσης διαθέτει μεγάλη γνώση στις επισκευές περιφερειακών, όπως εκτυπωτές, οθόνες, πληκτρολόγια, media players, navigators, και πολλά ακόμα, όλες τις συσκευές εικόνας, όπως τηλεοράσεις LED, LCD, Plasma, projectors, dvd players/recorders, κλπ, καθώς και όλες τις συσκευές ήχου, όπως ηχοσυστήματα (mini, midi), τελικούς ενισχυτές, ραδιοενισχυτές, home theater, ηχεία, ακουστικά κλπ και όλων των ηλεκτρονικών συσκευών, όλων των μοντέλων και όλων των κατασκευαστών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Έχοντας ως στόχο μας την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, οι τεχνικοί μας, σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους με αμεσότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Γι’ αυτό μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο 6909210821
Ακόμη και αν είναι μια δυσλειτουργία της συσκευής σας που μπορεί να οφείλεται σε θέμα ρύθμισης ή αναβάθμισης ή μη εμφανή βλάβη.
Αλλά και αν θέλετε μια ερώτηση ή μια τεχνική συμβουλή, ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας είναι πάντα πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει αλλά και να σας δώσει χρήσιμες και εκτενείς συμβουλές προκειμένου να πετύχετε για την καλύτερη χρήση και συντήρηση της συσκευής σας.
Χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση και με μοναδικό κέρδος δικό μας να έχουμε διευρύνει την πελατειακή μας βάση με κερδισμένη την εμπιστοσύνη σας και τις καλύτερες συστάσεις στο περιβάλλον σας.
Ενώ την επόμενη φορά που πραγματικά θα χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας θα μας προτιμήσετε για να σας εξυπηρετήσουμε.

Από το 1999 που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο, μας χαρακτηρίζουν…

το ταχύτατο άψογο service σε εξαιρετικά φιλικές τιμές, με γνήσια ανταλλακτικά και εγγύηση επισκευής, με μεθοδικότητα και προγραμματισμό φροντίζουμε να υπάρχει προς εσάς ενημέρωση προόδου επισκευής με sms ή τηλεφωνικά, καθώς και η άψογη εξυπηρέτηση με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του πελάτη μας, γι’ αυτό και υπάρχει μεγάλο ευέλικτο ωράριο δωρεάν παραλαβής και παράδοσης από εμάς στο χώρο σας εντός των ορίων της Αττικής, ενώ με συμβολική χρέωση για την επαρχία.

Εγκαθιστούμε γρήγορα και χωρίς ζημιές αλλά στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, κεραίες τηλεόρασης και δορυφορικές.
Ενώ ο έμπειρος τεχνικός μας που θα επισκεφτεί το χώρο σας θα ρυθμίσει και σας ‘‘μάθει‘‘ απλά και κατανοητά τη χρήση των συσκευές σας.

Αν λοιπόν, η αγαπημένη σας συσκευή, που σας βολεύει αφάνταστα, χάλασε, ή σας είπαν ότι δεν φτιάχνετε, μη βιαστείτε να την αντικαταστήσετε!
Τώρα πια ξέρετε ότι, υπάρχει η ομάδα apiastos.gr, με την πολυετή εμπειρία στο χώρο που διαθέτει την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό ώστε να επισκευάζει κάθε βλάβη όσο δύσκολη και αν σας φαίνεται ή σας την παρουσιάσανε.
Εύκολα και οικονομικά με εγγύηση επισκευής και χωρίς καθόλου δική σας ταλαιπωρία παραλαμβάνουμε δωρεάν εντός Αττικής και με ελάχιστη χρέωση από την επαρχία.

Η εταιρεία apiastos.gr είναι πάντα δίπλα σας, για κάθε αγοραστική σας ανάγκη. Η έμπειρη ομάδα τεχνικών της θα δώσει λύση σε κάθε επισκευή – service οποιασδήποτε  συσκευή σας.