1. Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα τoυ Κέντρου Κινητής τηλεφωνίας και επικοινωνίας, που λειτουργoυσε μέχρι πριν μερικα χρόνια απο τον Σεπτέμβριο του 1998 στην οδό Ιπποκράτους 121,  Αθήνα και για λιγο διάστημα στην οδο Φαραντατων 38,Αμπελόκηπους!Απο το 2018 δουλευουμε ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά(only e-shop,we have not store).H εδρα μας πλεον είναι στην Σόφια, Βουλγαρία! Το Ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς όλους τους ενδιαφερόμενους για τα προιόντα πελάτες μας!. Εφόσον τοποθετήσετε παραγγελίες μέσω του www.apiastos.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους.

Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά ΠΡΙΝ χρησιμοποιήσετε το κατάστημά μας..

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε το www.apiastos.gr, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το www.apiastos.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του www.apiastos.gr, κατ’ αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.apiastos.gr, όπως, ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Το Λογότυπο (εμπορικό σήμα) της εταιρίας apiastos.gr, απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί καθ’ οποιονδήποτε τρόπο χωρίς πρότερη άδεια τoυ ιδιοκτήτη κ. Μακρή Μάρκου.

Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του apiastos.gr.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

  1. Η apiastos.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου 9. «Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων»).

  2. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.apiastos.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

  3. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.apiastos.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”.

  4. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.apiastos.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα της apiastos.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες

ΑΣΦΑΛΕΙΑ-Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στo apiastos.gr είναι εμπιστευτικές και η apiastos.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

o Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

o Η apiastos.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

o Στην περίπτωση που η apiastos.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

o Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

o Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα του apiastos με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται αυτόματα και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) Με κατάθεση στο τραπεζικό μας λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αποστείλετε το καταθετήριό σας (ή την απόδειξη εκτέλεσης συναλλαγής αν γίνει μέσω webbanking) είτε με email στο info@apiastos.gr, υπόψη κύριου Μάρκου Μακρή αναγράφοντας επάνω το ονοματεπώνυμό σας!

Σε αυτή την περίπτωση δεν χρεώνεστε έξοδα αντικαταβολής, βαρύνουν εμάς.

Οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί(BANK IBAN) για την κατάθεση είναι:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR1601720430005043091225220

BIC: PIRBGRAA,

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΑΚΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

 

ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 2(ΔΥΟ) ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ(OUR).ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ!Δουλεύουμε για ελάχιστο κέρδος…

2) Με πιστωτική κάρτα. Υπάρχει η δυνατότητα εξώφλησης μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών.

Η ιστοσελίδα μας έχει ssl πιστοποίηση από την  comodo.com. Επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής το mypos και προχωράτε.

 

AΠΟΣΤΟΛΕΣ 

 

ΑΘΗΝΑ

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα(το αργότερο την μεθεπόμενη)ή με δικά μας μέσα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση,η ηλεκτρονική συννενοήση με μείλ όποτε μας υποδείξετε, στην εργασία σας ή στο σπίτι σας, ή από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier .

Αν δουλεύετε σε κάποια εταιρεία και θέλετε να σας το αποστείλουμε εκεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράφετε το όνομα της εταιρίας, ώστε να μην ψάχνει ο κούριερ και δημιουργηθεί πρόβλημα με την αποστολή.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων ύψους 750 € και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος είναι 3€ για δέματα εως 2 κιλά ενώ επιβαρύνεστε 1,20 για κάθε επιπλέον κιλό.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ – 21.00μμ. Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης και Σάββατο της αποστολής σας με 1 ευρώ έξτρα χρέωση όταν τα στέλνουμε Παρασκευή!.(εξαιρείται η περίπτωση που ζητείται Σάββατο παράδοση ενώ η αποστολή έχει γίνει άλλη προηγούμενη της Παρασκευής μέρα και δεν κατέστη δυνατή η παράδοση οπότε ή έξτρα χρέωση ανάλογα την περιοχή παράδοσης είναι 2-4 ευρώ)

Η χρέωση της διαδικασίας της αντικαταβολής είναι 4 ευρώ ανά αποστολή!

Για την υπόλοιπη Ελλάδα-Εξωτερικό

Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής: με courier (1-4 εργάσιμες) ή με ΕΛΤΑ αντικαταβολή. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη με την πολύ χαμηλή τιμή κατόπιν συμφωνίας που περιγράψαμε.

Τα έξοδα αποστολής με Courier είναι 4€ μέχρι 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεστε με 1,50 ευρώ. ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη ή επιβαρύνεται αρκετά χρηματικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: 1)Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη ή ασύμφορη γιατί χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες! Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ΕΛΤΑ αλλά χωρίς πρόβλημα έρχονται πάλι στην πόρτα σας.

Σε περίπτωση αποστολής με κούριερ υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης και Σάββατο

2) Είδη που έρχονται από το εξωτερικό κατόπιν παραγγελίας σας(ψάχνουμε και βρίσκουμε τα πάντα για εσάς, όντας 20 χρόνια στο επάγγελμα αυτό)ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ-ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ(Αν είναι περισσότερα ενημερώνεστε γραπτώς).Σε αυτά τα είδη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ,και για αυτό τον λόγο ζητάμε όλους τους τρόπους πληρωμής πλην της αντικαταβολής!

ΓΕΝΙΚΑ

ΕΛΑΧΙΣΤΗ παραγγελία 15 ευρώ.

Αθήνα, έξοδα αποστολής 3 ευρώ (εως 2 κιλά, για κάθε έξτρα κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1,20 ευρώ)

Επαρχία έξοδα αποστολής 4 ευρώ (εως 2 κιλά, για κάθε έξτρα κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1,50 ευρώ)

Δυσπρόσιτες περιοχές έξοδα αποστολής εξτρα 10 ευρώ

Για το εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με ταχυδρομείο ή με courier και διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αποστολής.

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ τα έξοδα αποστολής είναι 16 ευρώ συν 4 ευρώ τα έξοδα αντικαταβολής εως 2 κιλα κάθε έξτρα κιλο ειναι 5 ευρώ,

που ΜΟΝΟ σε αυτές μπορούν να σταλούν με αντικαταβολή!ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ που είναι η εδρα μας,τα έξοδα είναι μόνο 5 ευρώ η αποστολή και 4 ευρώ η αντικαταβολή!

 

Για τις χώρες που ανήκουν στην ευρωπαική ένωση (EU) το κόστος αποστολής είναι 17 € μέχρι 2 κιλά και χρέωση 3€ για κάθε επιπλέον 0,5 κιλό.

Για τις χώρες εκτός της ευρωπαικής ένωσης το κόστος αποστολής είναι 31 € μέχρι 2 κιλά. Οι παραγγελίες στο εξωτερικό δεν παραδίδονται με αντικαταβολή.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της και μπορείτε να βλέπετε τα στάδια διεκπεραίωσης και θα ενημερώνεστε με μέιλ.. Αν υπάρξει κάποια ανωμαλία θα επικοινωνήσουμε και εμείς μαζί σας.

Στην διάθεσή σας τηλεφωνικά καθημερινά απο τις 10 το πρωί εως τις 10 το βράδυ για οποιαδήποτε απορίας σας στο 6909210821 .

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η apiastos.gr στηρίζοντας όπως και άλλα καταστήματα που αγαπούν το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.

Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων.

Όροι Επιστροφής

  1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 7 ημερολογιακές ημέρες.

  2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

Διαδικασία επιστροφής

  1. Αποστολή ΜΟΝΟ μεσω ELTA COURIER-ACS COURIER

Σε αυτήν την περίπτωση:

  1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

  2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

  3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟΣ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ!!!ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ,ΙΔΙΑΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ(ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!EIΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΕΣ ,ΑΓΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΙΔΟΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!  ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ,ΚΟΡΕΑ ΚΛΠ  ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ,ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΠΧ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΙΕΡ,ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (Που σε περιόδους εορτών όπως Χριστούγεννα είναι τεράστιες). ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ Μ Η Ν ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ!!!ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!

 

Απο την στιγμή που αποφασίζετε να προχωρήσετε σε αγορά,θεωρείτε ότι ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ τους όρους χρήσης(και φυσικά τσεκάρετε το κουτάκι που λεει αποδέχομαι),αλλιώς παρακαλούμε ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ!